Testimonials

“Sinds een jaar werk ik samen met A-Team voor met name het inlenen van lassers. Ondanks dat we elkaar niet eerder hebben gezien heeft Fatma (accountmanager) uitstekend werk geleverd. Ze had snel door wat bij onze organisatie past waardoor de samenwerking optimaal is. Ik raad iedereen A-Team aan.”

“Bij A-team merkten we dat ze geen ‘CV-doorschuivers’ zijn. Alleen een gesprek bij ons is niet genoeg; als we iemand aanvragen en A-Team kent de werkplek nog niet, dan willen ze eerst alle ins en outs weten en de locatie bekijken. Kandidaten van A-Team komen hier goed voorgelicht op gesprek. Dat vergroot de slagingskans behoorlijk.”

“AST Eindhoven werkt al jaren nauw samen met A-Team. Zowel in goede als in uitdagende tijden kon AST op A-Team rekenen. Door hun manier van samenwerken, met persoonlijke aandacht en het vermogen onze cultuur goed te vertalen, onderscheidt A-Team zich van heel veel concurrenten.”

“Ik hou van de nuchtere houding van de A-Team intercedentes. Hun openheid, hun eerlijkheid en het feit dat ze nee durven zeggen, zorgen ervoor dat ik ze vertrouw en dus regelmatig aanvragen bij ze neerleg.”

“In de afgelopen jaren hebben wij een fijne samenwerking opgebouwd met A-Team. Het team in Eindhoven zorgt voor een persoonlijke en professionele aanpak.”

“Voor onze productieafdeling is het belangrijk dat wij, naast vaste collega’s, een flexibele schil houden. A-Team is hierbij al jarenlang een uitstekende partner, ze helpen ons altijd snel aan tijdelijke collega’s. Sommigen hebben zelfs een vaste baan bij Engels gevonden! A-Team denkt met ons mee, verzorgt opleidingen en is een hands-on gesprekspartner.”

“Vanaf het begin was de samenwerking goed. A-Team denkt actief mee om de juiste mensen te krijgen. Het is een proactieve, klantgerichte organisatie met vriendelijke, vakbekwame mensen die verstand van zaken hebben. Ik raad iedereen aan om met A-Team samen te werken. Wij gaan er zeker mee door!”