Ik zoek personeel

Soms heeft u snel tijdelijke medewerkers nodig. Voor vervanging bij ziekte en verlof. Als de productie acuut moet worden opgeschaald of als u pieken in de werkbelasting wilt opvangen. 
Ons advies? Leg in een vroeg stadium al contact met een geschikte uitzendpartner. Wij bij A-Team vinden het fijn om rustig de organisatie te leren kennen en de werkplek te bezoeken, zodat we voor elke functie een goed profiel kunnen maken. Zo weten we precies welke kandidaten geschikt zijn voor het werk en de cultuur binnen uw bedrijf. 

De voordelen van werken met A-Team Eindhoven

A-Team is een uitzendspecialist die naast u staat en met u meedenkt wanneer u vacatures heeft. Wij vinden voor u de geschikte medewerkers, tijdelijk of voor langere duur, parttime of fulltime. De ervaren recruiters van A-Team verdiepen zich in uw organisatie en werven en selecteren daarna een passende kandidaat. Dat is de persoonlijke benadering van A-Team Eindhoven.

We zijn meer dan een uitzendbureau. Voor veel van onze opdrachtgevers verzorgen we de wervings- en selectieprocedure voor vaste functies binnen de organisatie. We ondersteunen en adviseren onze klanten of hun HR-afdeling met raad en daad bij alle vacatures. Als we de juiste kandidaat hebben gevonden, bespreken we de contractvorm. Wordt het op uitzendbasis, kiest u voor detachering of komt de nieuwe medewerker direct bij u in dienst?

De juiste persoon op de juiste plek op het juiste moment: dat is waar het om draait. We praten graag met u verder, want we zijn nieuwsgierig naar u, uw organisatie en uw personeelsvraagstukken.

Wij hanteren de Algemene Voorwaarden van de NBBU.

Neem vandaag nog contact met ons op, via 040 256 97 60 of stuur ons uw vacaturetekst of functieprofiel via onderstaand formulier.

  Werk in de techniek via uitzendbureau A-team in Eindhoven

  Technisch personeel nodig?

  De specialisten van A-Team helpen graag de juiste medewerkers voor u te vinden. Monteurs, lassers, bankwerkers, CNC-kanters of lasrobot operators: wij vinden deze technische toppers voor u!

  Werken in de productie? Bekijk alle productie vacatures bij A-team

  Productie- personeel nodig?

  A-Team heeft een groot aanbod productiemedewerkers, van order pickers tot machine operators. Alleskunners en specialisten: A-Team helpt u graag de juiste (tijdelijke) productiemedewerkers te vinden.

  Logistiek medewerkers Eindhoven: bij A-Team vind je werk

  Logistiek personeel nodig?

  Logistieke medewerkers: van A naar B begint altijd met de A van A-Team Eindhoven! De specialisten van A-Team vinden snel de juiste logistieke medewerkers voor uw bedrijf, fabriek of warehouse/magazijn.

  Kantoor- personeel nodig?

  Secretariële of administratieve ondersteuning nodig? A-Team matcht u graag met de kantoortoppers in ons bestand. Ook planners en werkvoorbereiders, telefonisten en receptionisten vindt u via uitzendbureau A-Team.