Logistiek medewerkers Eindhoven: bij A-Team vind je werk

Logistiek medewerkers Eindhoven: bij A-Team vind je werk

Zoek je een baan in de logistiek? Uitzendbureau A-Team Eindhoven heeft altijd logistieke vacatures voor tijdelijke of langdurige logistieke functies. Parttime of fulltime: in logistics verveel je je nooit. Als logistiek medewerker kun je ingezet worden voor alles wat je van A naar B brengt: van heftruckchauffeur tot pakjesbezorger en van orderpicken tot het laden en lossen van vrachtwagens. Bekijk onze logistieke vacatures.

Logistiek medewerkers kunnen aan de slag via A-Team in Eindhoven

’s Ochtends pakjes rondbrengen en ’s middags naar school: werken in de logistiek geeft je veel vrijheid om je tijd flexibel in te delen. Maar ook als je keihard fulltime aan de slag wilt als logistiek medewerker komen wij graag met jou in contact. Kun jij goed zelfstandig werken, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hou je van aanpakken? Dan ben jij die medewerker logistiek die we zoeken!

Ben jij op zoek naar een baan in logistics?

Schrijf je vandaag nog in bij A-Team Eindhoven als je bijvoorbeeld als logistiek medewerker of (assistent) logistiek planner aan de slag wilt. Wij matchen jou graag met de leukste logistieke bedrijven in de regio Eindhoven. Check in ieder geval onze logistieke vacatures.