A-Team uitzendbureau Eindhoven: een leuke baan voor iedereen

Samenwerken met A-Team Works4U betekent werken met een team dat met u meedenkt.
A-Team Works4U is al sinds 2000 dagelijks actief in het matchen van werkgevers en werkzoekenden in de regio Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.

Wij werken net even anders. Geen loze woorden, maar een belofte aan u, die we altijd willen nakomen. Omdat we steeds net even iets beter willen zijn en omdat we ons willen onderscheiden met een continu hoog niveau van dienstverlening. Kwaliteit, service en snelheid zijn immers zaken die we waar moeten maken, elke dag opnieuw.

Beter zijn vereist een nauwe samenwerking met de opdrachtgever en veel kennis van de actuele markt. Onze persoonlijke betrokkenheid staat borg voor inventieve oplossingen.

A-Team Works4U bestaat uit een team ijzersterke recruiters die hun sporen in de flexbranche ruimschoots hebben verdiend. Door hun achtergrond en ervaring, specifieke training en hun talrijke contacten in het bedrijfsleven zijn zij van toegevoegde waarde voor ons team én voor u. Ze onderhouden persoonlijk contact met onze flexkrachten en zijn daardoor als geen ander in staat om met u mee te denken en passende oplossingen te vinden.

Altijd op zoek naar de beste match

Onze recruiters zijn volledig op de hoogte van de aard van de functies, de werkplek, de werkomstandigheden en de sfeer binnen uw bedrijf. We kijken naast opleiding, kennis, vaardigheden en ervaring ook naar motivatie, persoonlijkheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Zo sluiten de geselecteerde personen nog beter aan bij de functie én bij uw organisatie.

Is de flexkracht eenmaal aan het werk, dan begint een minstens zo belangrijke taak voor ons: begeleiding en aansturing. We houden continu een vinger aan de pols. Bent u tevreden? Is de medewerker dat ook? Heeft hij of zij (bij)scholing nodig? We zien erop toe dat alles naar wens verloopt, voor beide partijen.

Zoekt u personeel voor lange of korte periodes, dan staat ons team altijd voor u klaar. Bel ons gerust zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Hoe A-Team Works4U begon

Fatma Akinci, oprichter van uitzendbureau A-Team, is geboren en getogen in Eindhoven. Als kind wilde ze stewardess worden, totdat ze voor het eerst in een vliegtuig stapte. “Ik bleek toch een beetje vliegangst te hebben.”

Fulltime baan en een parttime baan ernaast

Angst voor ondernemen heeft Fatma niet, in tegendeel. Na haar studie Commerciële Economie werd Fatma cliëntadviseur bij de Rabobank. Het was een leuke fulltimebaan, maar jong en energiek als ze was, verveelde ze zich in de avonduren. Een buurman vroeg haar de facturatie voor zijn agrarisch loonbedrijf te verzorgen, plus de uren van zijn personeel. “Het was mijn eerste kennismaking met iets dat op uitzenden leek. Ik vond het leuk om te doen en zo ben ik in de uitzendbranche gerold.”

Leuk werk en een gezond bedrijf

Toen Fatma A-Team Works4U oprichtte, was ze net moeder geworden van een tweeling, Rana en Kaan. “Mijn moeder was een fantastische oppas, zonder haar had ik het nooit gered om A-Team op te bouwen. Mijn vader was toen al overleden. Hij heeft me altijd gestimuleerd iets van mijn leven te maken, maar stierf plotseling toen ik 18 was. Nog steeds wil ik me bewijzen voor hem en doe ik de dingen waarvan ik weet dat hij trots op me zou zijn.”

“A-Team is echt mijn derde kind. Het doet me goed om terug te kijken op al die jaren en hoe ik heb gedurfd om zaken te ondernemen en hoe ik mezelf heb ontwikkeld. Ik kan gelukkig zeggen dat ik altijd eerlijk en open ben geweest tegen mensen. Ik doe geen loze beloftes en ik zorg ervoor dat mensen vertrouwen in me hebben. Alleen zo kun je een gezond bedrijf opbouwen.”

Goed samenwerken is geen doel, maar een gevolg

Samenwerken en goed luisteren naar klanten en naar uitzendkrachten, dat is waar A-Team voor staat. “De mensen in ons team vullen elkaar goed aan. We houden van aanpakken, dat geeft ons plezier in het werk. Ik heb veel persoonlijk contact met mijn klanten en elke dag ontmoet ik nieuwe mensen van allerlei culturen, nationaliteiten, opleidingen en interesses, ik vind dat verrijkend. Die constante veranderingen en wijzigingen in allerlei wetgeving en de administratieve rompslomp die dat met zich meebrengt is minder leuk, maar ja. Het hoort erbij. Ik haal nog iedere dag voldoening uit mijn werk, elke dag is anders. De waardering die je krijgt van klanten én van mensen die je aan een baan helpt is onbetaalbaar.”

Fatma-Akinci-A-team-vierkant-def
Quote-komma's
Op mijn 22e schreef ik A-Team in bij de Kamer van Koophandel. 5 januari 2000, ik zal het nooit vergeten. Daar zat ik, op mijn zolderkamer, te bellen en te faxen met bedrijven die op zoek waren naar logistiek en productiepersoneel. Eén van mijn eerste klanten was Van Gend&Loos, herinner je je die nog?
A-in-cirkel

Dit zeggen klanten over A-Team Works4U

SNA Keurmerk

Dé Norm voor betrouwbaarheid Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid […]

feb 19, 2019

SNF Keurmerk

Stichting Normering Flexwonen Stichting Normering Flexwonen beheert de registers van ondernemingen die aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten voldoen en onderhoudt deze normen. Organisaties die […]

feb 19, 2019

NBBU Keurmerk

A-Team Works 4 U is aangesloten bij en volwaardig lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). De NBBU streeft ernaar de kwaliteit van […]

feb 19, 2019