Bob Coumans

Teamleader Assembly High Tech

Eindhoven
Photo

To contact this candidate email bob.coumans@hotmail.com

Contact using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Resume File

About

Beste A-Team,

 

Ik neem contact met je op voor de functie van Teamleader Assembly High Tech. Ik zou graag in gesprek gaan om te kijken of wij bij elkaar passen. In de bijlage mijn CV inclusief persoonlijke motivatie van wat ik zoek in mijn werkzame leven.

 

Aanvullend zou ik willen toelichten waarom specifiek deze functie bij me past.

Afgelopen vijf jaar heb ik me voornamelijk bezig gehouden met lean‑verbeteringen in het primaire proces. Dit door zelf projecten te draaien op de werkvloer in binnen‑ en buitenland, maar tevens als leidinggevende en coach van andere verbetertrajecten. Bijvoorbeeld het omschakelen reduceren van doorlooptijden op de afdeling plaatwerk, (communicatie over) beschikbaarheid van materiaal op bedradingsafdeling sterk verbeterd, voorraadbeheer ingeregeld en verbeterd om mis grijpen te voorkomen. De sleutel bij dit alles is om door middel van teamprestaties de organisatie structureel te verbeteren.

In mijn functie als Hoofd Bedrijfsbureau bij Alewijnse kwamen het primaire proces, verbeterprojecten en leidinggevende functie samen. Hier heb ik in korte tijd dan ook grote stappen kunnen zetten. Echter met name door organisatiewijzigingen ben ik op eigen initiatief bij Alewijnse vertrokken. Ik heb me toen laten verleiden om bij Bruynzeel in de bekende en ondersteunende QESH-manager rol te stappen in plaats van te kiezen voor een bredere rol in de directe lijn. Ik mis nu de uitdaging die de functie Hoofd Bedrijfsbureau kende.

Daarom ben ik op zoek naar een functie waarbij ik samen met een team kan bouwen aan het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse stroom aan orders, processen en projecten. Kortom ik ben op zoek naar de functie van Teamleader Assembly High Tech.

 

Ik hoor graag van jou.

 

Met vriendelijke groet,

Bob Coumans