Anton Van Schijndel

Gedreven Maintenance Manager

Oisterwijk
Photo

Skills

To contact this candidate email anton5806@hotmail.com

Contact using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Resume File

About

 

 

 

Beste,….

Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Nu mijn huidige project naar verwachting op korte termijn ten einde gaat lopen, sta ik wederom open voor een nieuwe uitdaging.

Ik ben beschikbaar per 01 juli 2020. Mijn sterke kant ligt daar waar ik mensen kan coachen, begeleiden, sturen en ondersteunen. Het verzorgen en opzetten van een structuur om een technische organisatie als een goed geoliede machine te laten lopen, is een van de speerpunten waar mijn kracht naar boven komt. Ook het sturen op het halen van deadlines en het beheersen van budget zijn vanzelf sprekende zaken. Bij diverse van mijn opdrachten als Hoofd Technische dienst, Project- Sitemanager en Uitvoerder is dit van wezenlijk belang geweest.

De daarin en in het verleden opgebouwde werkervaring in de diverse functies hebben hier nadrukkelijk aan mee geholpen en is dit tot uiting gekomen. Ook de contacten met en het aansturen en organiseren van externe bedrijven is een van de taken welke steeds deel hebben uitgemaakt van mijn werkzaamheden.

Indien mijn CV uw interesse heeft gewekt ben ik natuurlijk graag bereid om deze in een ongedwongen en geheel vrijblijvend gesprek toe te lichten.

Ik hoor graag van u en hoop op een positieve reactie.

Met vriendelijke groet

A.A.T. van Schijndel